Det är extra roligt att arbeta med utsmyckning till kontor och offentlig miljö. Jag hjälper er gärna med råd och ger er ett brett urval bilder att välja mellan.

Bilder kommunicerar, på ett kontor kan bilder vara en viktig del av en kreativ arbetsmiljö i form av "fönster" som öppnar för nya intryck och tankar, flöden av associationer och idéer. Många arbetsplatser har idag en åtgärdsplan för hur man ska värna om personalens trivsel och stimulera kreativitet och nytänkande.

Bilder kan skapa positiva känslor även hos kunder och besökare. Söker ni något som inte finns någon annanstans? En triptyk, önskemål om speciella motiv eller kanske en skräddarsydd serie bilder? Jag hjälper er att hitta det ni söker. Med rätt motiv och format går det inte att låta bli att titta och förundras. Bilder ger energi!

Bildvisning hos kunden

Jag visar gärna ett urval bilder i stort format hos er för att underlätta processen att välja motiv. Som en del av min service kan jag också komma och projicera en tavla på sin tänkta plats innan ni gör ert slutliga val. Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal, jag kommer gärna på besök!

Jag gör gärna en unik serie tavlor till ditt företag, titta runt bland bilderna och hör av dig! Forskning visar att hjärnan stimuleras av färg och form. Skapa en kreativ miljö där det är roligt att arbeta och verka, där energin sprakar och nya tankar och idéer uppstår!

Installation på vårdcentral

Min senaste installation är hos Centrumpraktiken vårdcentral i Kungälv. Man har köpt tavlor i flera omgångar och här finns nu 37 st canvastavlor i storlek 60 x 90 cm fördelat på olika teman i rum och korridorer. Man har valt en blandning av färg och svartvitt, både föreställande och abstrakta motiv. Både anställda och patienter är mycket positiva.