• Varanger
  • Varanger
  • Varanger
  • Varanger

Som en parkbänk för själen

Många böcker innehåller bara en aspekt av livet. Min önskan har varit skriva en bok som rymmer hela livet, en djupt mänsklig bok. En personlig bok skriven från en vanlig människa till en annan. Boken handlar om att leva med både längtan och begränsningar, att bejaka sin mänsklighet och att vilja något med sitt liv. Jag vill inspirera läsaren att söka sina drivkrafter och djupare värderingar, att sätta ord på det som verkligen betyder något.

Bokens bilder tar vid där orden inte räcker till, de erbjuder ett annat sätt att tolka livet. Ett fotografi kan utforska utrymmet mellan kropp och själ, synligt och osynligt, låta det ta form så att det berör oss och talar till oss på ett nytt sätt. Fotografiet låter sig inte begränsas av tid och rum, det kan peka både framåt och bakåt i tiden.

Välkommen till bokrelease

Boken kommer att smygsläppas i samband med konstutställningen "Själens landskap - människans inre rum". Vernissage lördagen 20 maj kl 11.00. Mimers Kulturhus, Trollhättevägen 4, Kungälv.
Måndagen 22 maj kl 18.00 är det officiell bokrelease och författarsamtal då jag berättar om boken och visar bilder. Mimers Kulturhus.

Glimtar ur boken och en liten video

Här nedan hittar du länkar till några smakprov ur boken + några gratis eböcker med bilder. Jag har också en liten video, se länk nedan. Den är gjord som ett bildspel med musik och innehåller tankar och bilder från boken.

Bo Davidsson

Info och smakprov