Jag har en unik sortering av spännande fotografier som jag trycker på canvas, akvarellpapper eller aluminium. Jag vänder mig till dig som vill sätta din egen prägel på inredningen med motiv som inte finns överallt. Info till offentlig miljö!

Bilder som berör

Jag vill skapa bilder som betraktaren kan uppleva med hela sin kropp, bilder som berör. Att bli berörd kan vara som att vakna upp och se livet med nya ögon.

Bomullsduk med struktur

Jag använder en tjock bomullsduk av högsta kvalitet med struktur precis som på en fin målarduk. Tack vare strukturen får bilderna ett nytt djup och motivet blir levande. Canvas är perfekt för natur- och landskapsbilder.

Till hemmet - välj en tavla som skapar känslor

Välj en lite större canvastavla med ett motiv som verkligen berör dig och häng den på en central plats så att du kan njuta av den varje dag!

En exklusiv present - till den som redan har allt ...

En canvastavla är en exklusiv present som är bestående för framtiden. Köp ett presentkort så kan mottagaren välja själv!

Inramning och hållbarhet

Bilderna skrivs ut med pigmentfärg på specialbehandlad bomullsduk och spänns upp på en kilram i trä. Hållbarheten på min canvas är mycket god. Enligt oberoende tester håller duk och färg minst 70 år. En canvastavla från Öppna horisonter är en investering som du har glädje av hela livet.

Emballage och leverans

Tavlorna förpackas noggrant och jag garanterar att du får en oskadad tavla. Om tavlan trots allt skulle vara skadad när du tar emot den så skickar du bara tillbaka den till mig och jag skickar en ny till dig. Skadan ska också anmälas till transportören. Om du bor i Göteborgs-området får du hemleverans av mig personligen vid köp av tavla som är 60 x 80 cm eller större.