Alla bilder går att beställa både som inramade tavlor och canvastavlor, de flesta signerade och numrerade i ett begränsat antal. Jag använder syrafritt akvarellpapper, passepartout och canvasduk som inte gulnar med tiden.

Inspiration och upplevelser

Bland mina kunder finns företag, konstföreningar, privatpersoner, myndigheter och nu senast ett rederi som ville ha canvastavlor till tre av sina fartyg. Det är särskilt roligt att 15 st av mina tavlor finns på Skatteverket i Göteborg. Tio av dessa utgör en specialbeställd serie med temat "resa och drömmar".

Jag gör gärna en unik serie tavlor till ditt företag, titta runt bland bilderna och hör av dig! Forskning visar att hjärnan stimuleras av färg och form. Skapa en kreativ miljö där det är roligt att arbeta och verka, där energin sprakar och nya tankar och idéer uppstår!

En större installation finns hos Centrumpraktiken vårdcentral i Kungälv. Här finns nu 37 st canvastavlor i storlek 60 x 90 cm fördelat på fyra olika teman. Man har valt en blandning av färg och svartvitt, både föreställande och abstrakta motiv.

Jag är extra glad för leveransen av 114 st canvastavlor fördelade på tre fartyg med hemmahamn på Donsö i Göteborgs södra skärgård, juni 2019. Tavlorna är i storlekar mellan 30x45 cm och 80x120 cm. I mässen (matsalen) finns på två av fartygen en stor tredelad panoramabild som täcker en yta av 120x240 cm!