Tid för något nytt

Ibland ställs man inför ett val eller en utmaning, det är som om någon viskar i ens öra . Det är dags nu, skulle det inte vara skönt att sluta låtsas och vara på riktigt? Sänka garden och släppa alla försök att skydda dig som ändå inte fungerar, som bara skapar avstånd till andra människor. Våga leva ditt eget liv . vara den du är.

Dina skydd hindrar dig att växa, vara kreativ och upptäcka dina gåvor. Du behövde detta när du var ett barn, du gjorde allt du kunde för att skydda dig från att bli sårad och göra dig förtjänt av kärlek. Nu är det tid för något nytt, tid att utforska din längtan och finna ditt mod.

Livet är ändligt, det mesta ännu är outforskat, det finns så mycket att uppleva. Slösa inte bort det av rädsla för vad andra ska tänka och tycka. Du föddes värd att älskas och uppleva tillhörighet, du är unik, har något som ingen annan har. Du är skapad att leva och älska med hela ditt hjärta, det är hög tid att upptäcka det. Du vill ju känna dig levande! Längtan är som ett fönster, där utanför finns livet. När du öppnar fönstret kan du se en större värld. Friheten som väntar på dig.